Produkty dla diament moussaieff (2)

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano

Ser Parmigiano Reggiano, dzięki swojemu intensywnemu, unikalnemu smakowi, ucieleśnia historię i tradycję swojego regionu. Wytwarzamy go z wielką pasją i dbałością o szczegóły na pięknych wzgórzach Reggio Emilia. Nasze dwie mleczarnie, mleczarnia Colline di Selvapiana e Canossa (zarejestrowana pod numerem 417) oraz mleczarnia Colline del Cigarello e Canossa (zarejestrowana pod numerem 320), są sercem i duszą naszej produkcji, gdzie stosujemy tradycyjne metody, aby zapewnić jakość i autentyczność produktu. Oferujemy również specjalny wybór górskiego Parmigiano Reggiano, organicznego Parmigiano Reggiano oraz Parmigiano Reggiano tylko z włoskich krów Pezzata Rossa, co dodatkowo wzbogaca naszą ofertę.
Aksamitna Mieszanka

Aksamitna Mieszanka

Mieszanka arabiki i robusty o intensywnym aromacie, gęstej cremie i przyjemnym, długotrwałym posmaku. Praktyczne kapsułki pozwalają zawsze cieszyć się świeżym i wygodnym produktem, wystarczy kilka gestów, aby poczuć cały aromat dobrej espresso. Kompatybilne ze wszystkimi maszynami Nespresso*. Używamy kapsułek CLICK firmy BisioProgetti Spa z Alessandrii, opatentowanych, aby nie powodować pęknięć w maszynach Nespresso*. * Odniesienie ma charakter wyłącznie opisowy, ponieważ nie mamy żadnego połączenia handlowego z firmą posiadającą znak towarowy.